Здравейте,може ли някои да ми каже кои е бушона за таблото на алфа 145,2000г? Датчиците светят но скоростомера и оборотомера не светят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Табло на бушони
Collapse
X
-
Добре е да се измери напрежението на алтернаторът, но ако само в единият габарит лампите горят, то трябва да се смени източникът на лампите. Евтиното излиза скъпо е английска максима, но е приложима и у нас. Виждал съм китайски крушки, които не само изгарят, БАЛОНЪТ ИМ СЕ ТОПИ! Точно така, топи им се балончето, което е от пластмаса, вместо от стъкло. Сменяте магазинът и марката, или поне марката от където се снабдявате.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Хубаво е , колега, да си попълниш профила, поне да знаем от къде си. Сега ти даваме акъл от Варна и Перник, а може съвсем наблизо, точно до тебе да има някой, който да ти помогне на място. Идеята на тоя форум не е да ходиш в сервиза, а да се справиш сам, с малко помощ./На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеХубаво е , колега, да си попълниш профила, поне да знаем от къде си. Сега ти даваме акъл от Варна и Перник, а може съвсем наблизо, точно до тебе да има някой, който да ти помогне на място. Идеята на тоя форум не е да ходиш в сервиза, а да се справиш сам, с малко помощ./Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:59.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
[QUOTE=ivan dimitrov;1512864]Аз акъл не давам. Не че ми се свиди, просто нямам. Поради това не мога да открия причина, в една инсталация да горят точно определени крушки.[
Хлабава връзка. От това най-вече горят крушки на едно и също място.
На вроро място е окъсяване на кабел, което по принцип води до същия механизъм. Крушката постоянно "мига".На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
[QUOTE=mordohy;1512866]Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАз акъл не давам. Не че ми се свиди, просто нямам. Поради това не мога да открия причина, в една инсталация да горят точно определени крушки.[
Хлабава връзка. От това най-вече горят крушки на едно и също място.
На вроро място е окъсяване на кабел, което по принцип води до същия механизъм. Крушката постоянно "мига".Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Ванка, прегаря от това, че постоянно мига. Процесът го има дори и в лампите, дето ги имаме в къщи. Нагоряла фасунга или ключ карат жичката постоянно да мига. Така тя не може да се стабилизира в едно положение и е подложена на непрекъснати термични натоварвания. Всеки такъв нагревател си има брой цикли, които може да издържи. То е като един контактор. Има определен брой цикли и се разваля. За това и всякаква техника, когато се управлява не се кара на импулси. Примерно, на един кран е абсолютно забранено да го караш на тласъци, в която и да е посока. Логиката е да не му скъсяваш живота.
Та така и при крушките.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеВанка, прегаря от това, че постоянно мига. Процесът го има дори и в лампите, дето ги имаме в къщи. Нагоряла фасунга или ключ карат жичката постоянно да мига. Така тя не може да се стабилизира в едно положение и е подложена на непрекъснати термични натоварвания. Всеки такъв нагревател си има брой цикли, които може да издържи. То е като един контактор. Има определен брой цикли и се разваля. За това и всякаква техника, когато се управлява не се кара на импулси. Примерно, на един кран е абсолютно забранено да го караш на тласъци, в която и да е посока. Логиката е да не му скъсяваш живота.
Та така и при крушките.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment